Gratis fragt på alle køb over 500 DKK
Indkøbskurv 0 Wishlist (0)

Om os

Det hele begyndte med en kærlighed for bæredygtige produkter og en drøm om at åbne en butik med lækre ting, der ikke ødelægger miljøet, eller de mennesker der producerer dem. 

En butik hvor man kan købe alle produkterne med god samvittighed,uden at man behøver at nærlæse alle etikker og efterforske hvor alle produkterne kommer fra. Samtidig ville vi gerne berige det danske marked med spændende produkter, som vi har opdaget i andre lande og savner her i Danmark. 

Vores koncept  

Alle vores produkter er mere bæredygtige end gennemsnittet på markedet, men de er ikke nødvendigvis økologiske. Vores fokus er på bæredygtighed, retfærdige arbejdsvilkår, mindre toksicitet, ingen dyreforsøg og miljøvenlighed. Samtidig fokuserer vi på at vores produkter er stilfulde, nyttige og brugbare.  

De fleste af vores produkter bliver produceret af små virksomheder i Europa og lavet af genbrugs- og bæredygtige materialer uden brug af farlige kemikalier ex. genbrugspapir , bambus, plantebaseret farver mm. 

Hvis vi bestiller et produkt som ikke opfylder alle vores krav opfordrer vi vores leverandører til finde bedre løsninger, såsom at droppe plastik emballage eller bruge økologiske materialer istedet for de konventionelle.    

Hvis du gerne vil vide mere om bestemte produkter er du meget velkommen til at sende en email til Julia@lushbutik.com. Vi sender meget gerne al den information vi har og forklarer hvorfor vi har valgt bestemte produkter. 

Her er vores Team:

                     

            Adam ● Ejer                                         Julia ● Ejer

                    

    Anja ● Salg & Marketing                     Natalia ● Online marketing                                                                 

                                        

Vores butik ligger på Østerbro og vi har åbent tirsdag til fredag fra kl 11:00 til kl 18:00 og lørdags fra kl 10:00 til kl 15:00. Du finder os på

Nordre Frihavnsgade 57

2100 Østerbro

CPH Ø

tlf: 33330080

Gik forbi til en kop kaffe, og se alle vores fantastiske produkter. Hvis du har et ynglingsprodukt som du synes vi mangler så giv os besked. Vi glæder os til at se dig :)